ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT MENERJAH =)

Wednesday, 28 September 2016

VITAMIN C POWDER NLEE BEAUTY BOTOL BARU

Assalamualaikum.
Lama x menulis entry. Hehe

Cam mana? Korang dah consume Vitamin C Powder By Nlee Beauty tak?
Eyla dah berbotol2 consume since last year.
Dah beratus2 botol terjual hampir 1000 botol rasanya ada kot.
Alhamdulillah semua bagi POSITIVE FEEDBACK. YEAYYYY. Happy tak terkata taw. 😊😊
.
Seronok dapat bantu korang.
Eyla consume sebab eyla ada masalah jerawat teruk dan parut jerawat.
Lepas nampak perubahan terus decide nak jual.
.
Dari packaging lama ke packaging putih ke packaging gold. Testimoni pun dari beratus dah mencecah hampir 1000 selepas setahun dilancarkan.hebat kan?

Oh ya just nk inform Dalam masa 1 ke 2 minggu lagi kami akan jual VITAMIN C POWDER BY NLEE BEAUTY dgn harga baru.
.
1 BOTOL RM40.00 SM RM45.00 SS
FREE POS.
😨😨😨😨 MAHAL??
.
Takla... kami SAYANG customer kami.. kali ni kami tambahkan jugak kuantiti dalam botol tu..
LAMA : 20 GRAM
BARU : 30 GRAM
.
Ini kerana kami selalu terima request daripada customer kami utk tambahkan kuantiti dalam botol tu.. jadi kami tunaikan.
Tapi kami tetap bagi harga jimat 😍😍 Botol dan stiker lama 20 gram. sbb HQ repeat 30 000 botol. masih ada balance sikit. nak habiskan stiker 20gram.

so kami tambahkan stiker purple utk harga dan berat baru..
Ni botol baru. Tapi belum release lagi

Sekarang HQ/ agent/stokis tengah nak habiskan stok botol lama. Tapi expirer date 2018. 
Harga lama untuk 20gram rm30

Tapi
Tapi
Tapi

Goodnews untuk pengamal tegar Vitamin C Powder Nlee Beauty, sekarang ada promo kombo 2 botol RM50SM/RM60SS FREE POST!
.
Kalau korang nk simpan stok, highly recomemend ambil 4 botol terus. Majoriti cust kami ambil 4 botol terus. 4 BOTOL RM105SM/RM100SS FREE POST
FREE GIFT
Tak rugi tawm sebab bole buat skrub, masker, rendaman kaki dan mcam2 lagi. 
Korang boleh share dengan family or kawan2. 

Lepas ni tak dapat dah taw harga ni. Dengar2 HQ cakap takde harga kombo dah
 Wallahulam. 
.
so masih sempat lagi korang beli untuk stok botol 20g dekat eyla. 
Cust makin repeat order je ni. Alhamdulillah. 

WHATSAPP EYLA +6013.531.4483 untuk order
eyla akan guide cust eyla. Free tips!. 
Yg beli dengan agent lain, mintk seller guide sendiri la ye. 😊:)


WHATSAPP EYLA +6013.531.4483

WHATSAPP EYLA +6013.531.4483

AGENT SAH NLEE BEAUTY (AG 133)
Pastikan agent sah baru beli taw. Sebab skrg  ni ramai yg menipu. Kalau terbeli yg fake jgn salahkan kami😊:)

Tuesday, 23 August 2016

Dah Jumpa Shampoo Tanpa Sodium Laureth Sulphate. yeay!!

Assalamualaikum .. Hai..

Mesti ramai yg cari shampoo tanpa Sodium Laureth Sulphate kan?
sama la..eyla dari dulu cari. tp susah jumpa.. sebab mostly shampoo semua ada benda tu. sebab tu lah buih banyak.

tapi sekarang, eyla dah jumpa shampoo terbaik..
HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT SHAMPOO by Nurraysa Beauty :)

Pengasas betul2 pentingkan khasiat produk. dia tau ramai yg alami masalah rambut gugur. eyla sendiiri pun ada masalah rambut gugur. sekali sikat, dia punya gugur tu dah macam kena penyakit kanser wey! sumpah x tipu. ni pengalaman eyla sendiri ok!

lepas sekali je cuba shampoo Nurraysa, bila sikat je, 1 dua helai je gugur. MashaAllah betul2 berkesan shampoo ni. Padahal dah lebih 10 shampoo eyla pernah try. tengok iklan je beli..
tapi hampeh!
kali  ni baru betul2 berkesan

speciallnya Shampoo ni, korang tak perlu guna conditioner dah taw. sebab dalam 1 botol dah ada shampoo + perapi . Sangat2 JIMAT!!
2 in !
zaman ekonomi sekarang kan kita kena berjimat cermat. hihihi

HARGA pun berpatutan lah kan. sebabkan bahan2 yg digunakan bermutu tinggi.
memang tak dapat kat mana2 dah shampoo ni

SHAMPOO 2 IN 1
RM29.90 sahaja
Postage RM7sm/ RM 11ss

Harga asal RM35.00 sebotol
tak termasuk postage.

Mentang2 lah tengah promo ni, memang ramai yg dah grab. korang bila lagi? tak kan nk tunggu rambut habis baru nk beli. Cepat2 la bertindak sebelum terlambat :) Tak menyesal pun kalau korang beli. percaya la. :)

berminat nk order? Whatapp  +6013.531.4483 sementara tgh ada offer ni

Latest testimoni HAIR TREATMENT SHAMPOO drpd kawan Eyla. Rambut dah tak gugur merata2 dah. Bila sikat rambut pun selai dua je gugur . Alhamdulillah ðŸ˜Š

Siapa yg ada masalah rambut gugur u should try this. Confirm tak menyesal. 
👉TANPA SLES & TANPA PARABEN. 
👉WANGI
👉 SHAMPOO + CONDITIONER 2 IN 1
👉KKM APPROVED
Haritu adik ni mengadu kepala dia gatal2 teruk. Macam2 shampoo dah cuba. Tapi x jadi apa pun. Dia nak cuba #HairTreatmentShampooNurraysaBeauty URGENT! Terus esok tu eyla pos.

Lepas beberapa hari je guna.. terus dia bagi feedback ni. Ya Allah..syukur Alhamdulillah😊😊 

Produk hanyalah Asbab, eyla hanya bantu cadangkan produk yg terbaik. ALLAH yang menyembuhkan. 


Siapa nak? Cepat2 whatsApp Eyla k. 


📲 WhatsApp 013.531.4483